Bærekraftsmål

Bærekraftsmål

Biltema er et selskap som tilbyr et stort utvalg av produkter innenfor et stort område. Vi tror på å renovere, reparere og være til stede for hele familien. Dagens verden krever en annen form for forbruk med større fokus på hvordan produkter brukes. Derfor ønsker vi å tilby muligheten til å reparere bilen istedenfor å kjøpe ny og til å kunne reparere bassenget med enkle hjelpemidler, og derfor tilbyr vi kvalitetsprodukter til en bedre pris. Samtidig går vi fra bruk og kast-kulturen ved ikke å følge trender som lokker kunden til unødvendige kjøp, for eksempel regelmessige salg.

Vi tar vare på miljøet, og for å vise at vi bryr oss, startet vi i 2018 prosjektet Plastjegerne for å redusere bruken av plast. Prosjektet Plastjegerne går ut på å redusere mengden unødvendig plast i transport- og salgsemballasjer. For å arbeide dypere med prosjektet vil Biltema nå ikke bare se på plasten i emballasjer, men også andre materialer i hele produktsortimentet.

Under vises noen punkter innen bærekraft som vi i Biltema kommer til å arbeide aktivt med fremover for å bli mer miljøvennlige. 

Redegjørelse, Likestilling og Mangfold >>

Corporate Social Responsibility >>

Biltema-Birgma Sustainability Strategy >> 

 

Emballasje

Emballasje

Les mer om vårt arbeid med å redusere emballasje.

Les mer
Symboler

Symboler

Våre symboler representerer at vi har tatt et aktivt valg for å bidra til et bedre miljø.

Les mer
Sirkulær økonomi

Sirkulær økonomi

Les mer om vårt initativ innen sirkulær økonomi.

Les mer
FNs bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål

Vi har valgt å fokusere på 10 mål som vi ønsker å oppnå i 2030!

Les mer
Kontakt oss!

Kontakt oss!

Har du spørsmål eller vil du vite mer om vårt arbeid med bærekraft?

Les mer