Det er mange fordeler med el-sykkel

Det er mange fordeler med el-sykkel

El-sykkelen har fått sitt store gjennombrudd de siste årene og nå får du el-sykler i alle kategorier og prisklasser. En el-sykkel gjør sykkelturen både lettere og morsommere.

En el-sykkel er en vanlig pedalsykkel med elektrisk hjelpemotor. Motorkraften er et supplement til det pedalene gir deg. Det blir som å sykle i konstant medvind - og hvem vil vel ikke det? Med el-sykkel blir terskelen lavere for å sykle til jobb eller å bruke sykkelen til småærend. Du slipper å være svett når du kommer frem, men får likevel den fysiske treningen som sykling gir, siden du hele tiden må tråkke. Frisk luft på veien får du også.

Mange modeller
Terrengsykkelbysykkelsammenleggbar sykkel – alt er nå mulig å få tak i med elektrisk hjelpemotor. Det er ditt behov som legger føringen for hva du bør velge. Fordelene er mange med å velge el-sykkel.

Fordelene er mange med å velge el-sykkel. Du slipper å stå i kø i rushtrafikken hvis du bor i tettbygde strøk. Det er miljøvennlig og du sparer utgifter til drivstoff hvis alternativet er bil. Du trenger heller ikke førerkort til en el-sykkel. El-sykkelen har lang rekkevidde og du kommer dit du skal både raskere og lettere. Oppoverbakker og motvind er plutselig ikke et problem. Hvis du skulle gå tom for batteri, kan du fortsatt sykle, det blir bare litt tyngre.

Har du små barn som skal være med på tur? Med elektrisk drahjelp slipper du å slite deg helt ut, selv om du har en småtass i barnesetet