Sommermoro i hagen!

Endelig er sommeren her og vi har alt du trenger for å nyte late sommerdager hjemme i hagen.

Etter flere år med pandemi, er det mange som har planer om ferie i utlandet i år. Men sommeren er lang, og forhåpentligvis blir det også mange varme dager her hjemme i Norge. Med tusenvis av produkter i sortimentet kan du finne sommervarer for alle i familien, hos oss.

Basseng

Det er skyfri himmel, gradestokken har krøpet godt over 20 grader og ikke et vindpust er å spore i lufta. Da er det ganske digg med et badebasseng rett utenfor døra, eller hva? Vi har et stort utvalg, enten du ønsker noe lite og enkelt til barna, eller et stort basseng for hele familien.

Ønsker du noe som kan brukes året rundt er kanskje et et spabad noe for deg.

Sjekk også ut vår kule vannsklie! Alt du trenger er en skråning du kan plassere sklien i, før du kobler den til vannslangen i hagen.

76300

Slik vedlikeholder du bassenget

Har du et stort basseng er det viktig med passengpleie og godt renhold. Først og fremst er det smart å be alle badegjester dusje av seg før de stuper uti. Det løser du enkelt med en hagedusj. Vår elegante variant kommer i svart PVC, med 18 liters vannbeholder og et hjul for regulering av temperaturen. Vannet varmes opp av sola.

Når det kommer til bassengpleie, er det flere ting du kan gjøre for å holde vannet friskt og klart. Det er blant annet viktig å ha kontroll på vannets pH-verdi. Verdien skal være mellom 7 og 7,4 og kan enkelt måles med teststrips. Med klortabletter sørger du for å holde bassengvannet desinfisert, og klarningsmiddel bidrar til klart vann og forhindrer belegg. Hvis klor- og pH-verdiene er riktige, men vannet fortsatt er grumsete, bør du bruke flokningsmiddel. Middelet fanger opp små smusspartikler som ellers passerer gjennom filteret, og binder opp jern og andre metaller som kan misfarge vannet.

Flere tips til godt vedlikehold av ditt basseng finner du på her.

Sol og avslapning

Sommeren kan være travel, men om du sørger for å ha deilige soner for avslapning på plass, er det enkelt å slå seg ned selv om du bare har en halvtime til rådighet. Er du glad i hengekøyelivet, men ingen trær å henge den opp mellom? Det har vi løst med et smart stativ til hengekøyen.

Sørg for å ha deilige soner for avslapning på plass

Vi har ellers det du trenger av utemøbler som passer til alt fra små til store uteplasser. Sjekk for eksempel ut vår digge hammock som raskt og enkelt kan gjøres om til en dagseng hvis du slår ned ryggen.

De varmeste dagene er det fortsatt hyggelig å sitte ute selv om sola har gått ned, og solcellelamper gjør det enda koseligere. Et deilig fleecepledd gjør det enkelt å holde varmen.

Enten du skal ut på tur eller bare vil slippe å løpe inn og ut for å hente matvarer og bestikk så er vår kjølebag med servise perfekt! Sjekk også ut den smarte kjøle- og varmeboksen som kan kobles til strøm. Boksen holder mat og drikke kaldt eller varmt, og er like anvendelig i bilen og båten som for midlertidig oppbevaring i hjemmet.

76304

Hund i sola

På varme dager er det ekstra viktig å ta vare på våre firbeinte venner. Har du hund, kan en kjølematte være en smart investering. Glem heller ikke at hunden alltid skal ha tilgang på friskt vann – vi har en rekke vannskåler i alle størrelser. Skal du ut og reise, kan en sammenleggbar vannskål være smart.

Vi har også et godt utvalg av ulike godbiter for din beste venn, sjekk det ut her.

76315

Hagelek

Ingen sommer uten spill og lek, og vi har flust av utespill å velge i. Kubb er alltid en slager i godt selskap, og fungerer fint for både store og små. Skal du ut og reise kan pakken med fem ulike utespill i en være en smart investering. Her får du både volleyball, badminton, frisbee, ringspill og hesteskokasting i en og samme pakning.

For de minste er vår lille skjellformede balje perfekt, da den kan brukes både som sandkasse og et lite barnebasseng. En rebounder er et fint tilskudd til hagen for den ballinteresserte. Ved å sentre eller skyte mot rebounderen får du tilbake ballen i forskjellige høyder slik at du kan trene på volleyskudd eller mottak. Rebounderen passer blant annet til fotball, håndball, volleyball og tennis.

76308

Relaterte artikler

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden er perfekt for å koble av sammen med venner og familie.Dette er våre tips for en god strandopplevelse!

Slik velger du riktig basseng

Slik velger du riktig basseng

Med et basseng kan du lage et badeparadis i din egen hage. Vi har basseng som passer både ute i hagen og på terrassen. Men hvordan velger du det perfekte bassenget?

5 tips for en vellykket hagefest

5 tips for en vellykket hagefest

Solfylte sommerdager betyr hagekos. Sommeren er den beste tiden for fester, men hva må man huske på når man får besøk utendørs?