Turen blir en lek med takboks

Turen blir en lek med takboks

Med en takboks kan du pakke alt du trenger for en herlig ferietur. Biltema har alt du ønsker for en behagelig reise.

Vinterferien er like om hjørnet, og med den følger lange bilturer med masse bagasje. En takboks kan rett og slett redde ferien - og du risikerer bedre stemning i bilen underveis.

SLIK MONTERER DU TAKBOKS

FLERE VARIANTER

Hos oss finner du et godt og variert utvalg av takbokser av ulik størrelse, farge og pris. Er du på jakt etter en takboks med god lagringsplass og som kan åpnes fra begge sider, bør du ta en titt på den flotte på hele 400 liter.

Sjekk denne!

"

En takboks gir deg stort spillerom når du skal pakke til bilturen. 

For å øke sikkerheten er den forsterket med metallskinner på undersiden og metall i front. Den har sentrallås med nøkkel og aerodynamisk design som gir god stabilitet og lav luftmotstand. 

Trenger du en mindre og rimeligere variant finnes det flere å velge mellom. Utvalget strekker seg fra 320 liter til 400 liter. 

HURTIGFESTE OG SIKKERHET

De fleste kjenner vel til den svette øvelsen det kan være å feste takboksen til stativet på bilen. Kanskje har du glemt å smøre opp festene fra i fjor, slik at disse har rustet og sitter godt fast. En typisk tabbe de fleste gjør.

Med Biltemas hurtigfeste blir det faktisk bare moro. Enklere blir det ikke. Festet er solid og har gjennomgått nødvendige kollisjonstester for å tilfredsstille alle krav. 

HURTIGFESTE FOR TAKBOKS

"

Uansett hvor mye eller lite du pakker i takboksen, så tenk sikkerhet. Sjekk hvor mange kilo takboksen er konstruert til og sørg for å sikre lasten godt. Er man uheldig og må bråbremse, så er det viktig at lasten og selve takboksen ikke flyr avsted.

Sliter du med å nå opp til takboksen? VI har faktisk et nydelig hjelpemiddel for det også. En hjulstige passer de fleste transportbiler, SUV-er og crosscountry-biler med hjulhusdiameter 600 mm. Henges rundt for- eller bakhjulet. Høyden på trinnet kan justeres i fire nivåer.

God tur og lykke til med pakkingen!

  • Biltema selger takbokser i flere størrelser, farger og prisklasser.
  • Den rimeligste takboksen får du for under tusenlappen.
  • Nå kan man få kjøpt smarte hurtigfester.
  • Toppmodellen kan åpnes på begge langsider.
  • God stabilitet og lav luftmotstand
  • Kontroller at takboksen er godt festet og låst før bilturen starter.