Åpningsfest i Stjørdal!

Åpningsfest i Stjørdal!

Lørdag morgen klokken 08.00 åpnet endelig dørene til Biltema Stjørdal, og det var gøy å se hvor mange som hadde tatt turen innom det nye varehuset i Havnegata 20B.

Mange av de fremmøtte hadde stått lenge i kø for å sikre seg et gavekort som ble delt ut til de 100 første kundene og ikke minst et av de gode åpningstilbudene.

Innbyggerne i Stjørdal og de tilreisende fra nærliggende steder fikk endelig se det nye varehuset på 5500 kvadratmeter, 19 000 varer og splitter ny Biltema Café. Reaksjonene var utelukkende positive og mange så ut til å trives i de brede gangene, med en mye bedre plass å bevege seg på en tidligere.

To lokale gutter sto utenfor varehuset siden kl. 04.00 og var først i køen for å sikre seg et gavekort. De var fornøyde med et nytt varehus med større utvalg og benyttet muligheten til å fylle opp handlekurvene med nytt verktøy fra Biltema.

"

Det ble servert kaffe og wienerstang, og stemningen var god blant de fremmøtte. Mange benyttet både av åpningstilbudene i butikken og i den flunkende nye cafeen, med mat til lave Biltema-priser. Deriblant wienerpølser fra 10,-.

Varehussjef Jan Are Olden gleder seg til å få fatt på arbeidsoppgavene, og til å gi Stjørdal en hyggelig handleopplevelse i mange år fremover!

 height=

Det nye bygget på Stjørdal er et godt eksempel på hva slags bygg vi ønsker oss i Biltema Norge, sier Dag Bergby – konstituert daglig leder i Biltema. Vi ønsker å bygge våre egne store, fremtidsrettede og miljøvennlige bygg som vi kan fortsette å vokse i. Vi har store planer over hele landet, og kan nevne 7000 kvadratmeter store Gjøvik i desember, etterfulgt av Vinstra, Mosjøen og Steinkjer noen måneder ut i 2019, sier Bergby.