Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Leger Uten Grensers humanitære arbeid i Gaza

Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Leger Uten Grensers humanitære arbeid i Gaza

Biltema Foundation tar et solid skritt fremover i sitt humanitære engasjement ved å donere en betydelig sum til Leger Uten Grenser. Denne donasjonen er spesifikt rettet mot deres livreddende arbeid i Gaza, der behovet for medisinsk hjelp og støtte haster.

"Biltema Foundation er stolt over å støtte Leger Uten Grenser i deres viktige arbeid," sier Adelina Voci fra Biltema Foundation. “Vi tror sterkt på viktigheten av å tilby humanitær hjelp der det trengs mest, og er overbevist om at denne donasjonen vil gjøre en reell forskjell for den hardt rammede sivilbefolkningen i Gaza."

“Gaza har lenge stått overfor alvorlige humanitære utfordringer med mangel på medisinsk utstyr, helsepersonell og grunnleggende nødvendigheter. Biltema Foundations donasjon vil spille en viktig rolle i å møte disse utfordringene og hjelpe vårt arbeid med å redde liv og lindre nød for mennesker på stedet i Gaza," sier Oliver Schulz, generalsekretær for Leger Uten Grenser i Sverige.

Leger Uten Grenser er en internasjonal medisinsk nødhjelpsorganisasjon som har prosjekter i over 70 land. Organisasjonen arbeider kontinuerlig med å tilby livreddende medisinsk behandling og humanitær støtte til mennesker uavhengig av etnisitet, religion eller politiske synspunkter. Biltema Foundations donasjon vil bidra til å sikre at pasienter i Gaza får den omsorgen og støtten de så akutt trenger.