Grillsesongen har ingen grenser

Grillsesongen har ingen grenser

Grilling er langt fra forbeholdt sommerhalvåret. Du kan grille hele året – selv om du av og til ønsker å nyte maten innendørs.

For enkelte er grillen en enkel og rask måte å lage middag på. For andre er grilling i større grad en matlagingskunst eller en livsstil som venner og familie er en viktig del av. Uansett motivet kan vi ikke komme fra at stadig flere fyrer opp grillen når de skal lage mat – spesielt når det er penger å spare på strømregningen.

Vi griller helst pølser, forskjellige typer kjøtt samt grillspyd. Når du griller om vinteren, kan det være en fordel å velge meny basert på at du ikke vil stå for lenge ute i kulden for å passe på maten. Du kan for eksempel lage maten i en støpejernsgryte eller grille pizza på en pizzastein. Det handler bare om å slippe kreativiteten løs, dra nytte av sesongens råvarer og se mulighetene i den smaken som grillen bidrar med.

Grillutstyr for grilling hele året:

Med en gassgrill blir hver dag en grilldag

Med en solid gassgrill som blir varm raskt, kan du grille hele året. Velg gjerne en grill med hjul, slik at du enkelt kan flytte den når du ikke griller. OBS! Gassregulator og slange må kjøpes separat.

Ha grillutstyret i orden

Ingen grilling uten godt grillutstyr. Velg gjerne et sett med flere deler, for eksempel en stekespade, en gaffel og en tang av rustfritt stål – perfekt når du skal sjonglere grillmaten på grillen.

84614

Grillbord til utekjøkkenet? - Suppler med et plantebord som du kan plassere ved siden av grillen. Da får du plass til å anrette eller tilberede.

Unngå stress mens du lager mat

Når du skal lage retter som skal stekes lenge, trenger du en robust gryte – og deilige råvarer. Biltemas gryte, som du finner nedenfor, tåler høye temperaturer og er derfor velegnet til matlaging på grill.

Sprø og luftig bunn

Med en pizzastein får du følelsen av steinovnsbakt pizza. Pizzasteinen vår tåler opptil 900 °C og kan legges rett på grillen. OBS! Kun beregnet for kull-/gassgriller.

Ikke brenn deg på fingrene

Pizzaspaden er til uvurderlig hjelp når du skal flytte den hjemmelagde pizzaen fra den varme pizzasteinen til middagsbordet. Den er enkel å håndtere, og den krever ikke mye plass når den brettes sammen.

Få bukt med smuss og skitt med grillrens

Hvis du rengjør og vedlikeholder grillen og grillristen, forlenger du levetiden. Bruk gjerne en grillrens som effektivt fjerner fett, sot og fastbrent belegg.

Grillbørsten er din venn

Når grillmaten er fortært, er det tid for å rengjøre risten med en grillbørste. Da sikrer du at risten er ren, og at maten ikke brenner seg fast neste gang du griller.

Se hele Biltemas sortiment av grillutstyr og grilltilbehør på ett sted. Vi håper grillsesongen blir fantastisk – hele året.

GRILLUTSTYR OG GRILLTILBEHØR >>

Relaterte artikler

Avslappende spa i hagen

Avslappende spa i hagen

Noen ganger er det viktig å bare koble av og slappe av skikkelig. Gjør det med et boblebad hjemme i hagen! Vi gir deg våre beste spa-tips!

Slik holder du skadedyr unna hagen!

Slik holder du skadedyr unna hagen!

Det finnes mange produkter, midler og husmortriks for å holde skadedyrene på god avstand fra hagen din! Her har du våre beste tips!

Hold tilhengeren i god stand –  skift enkle reservedeler og utstyr selv

Hold tilhengeren i god stand – skift enkle reservedeler og utstyr selv

En tilhenger skal være sikker å kjøre med, derfor er det viktig å vedlikeholde tilhengeren slik at den er i forsvarlig stand.