Her i Biltema etterstreber og jobber vi mot et verdigrunnlag med fokus på enkelhet, nøysomhet, handling, orden og fleksibilitet. Nedenfor kan du lese mer om hva dette betyr for Biltema.

Enkelhet

Vi har en flat organisasjon, som gjør at vi har raske veier til beslutninger. I alt vi gjør må vi hele tiden tenke: "kan vi gjøre dette på en enklere måte?" Vi skal ikke lage unødvendige rutiner og unødvendig administrasjon, på alle nivåer tenker vi enkelt og avkledd.

Økonomi

Vår forretningsidé er basert på å selge produkter av god kvalitet til priser som er lavere enn det du kan finne andre steder. For å gjøre dette må vi operere med høy grad av kostnadsbevissthet. Dette gjør vi på alle nivåer – og vurderer hele tiden hvordan vi kan gjøre ting billigere og mer kostnadseffektivt.

Handlingskraft

Med entusiasme og vilje til å forbedre og komme videre, skaper vi arbeidsglede og utvikling! Vi er en gründerbedrift og ønsker ansatte som tør og vil ta initiativ.

Orden og ryddighet

Våre varehus skal oppleves som velassorterte, freshe og attraktive for kunden. Et rent og ryddig varehus selger bedre og gjør det også hyggeligere for deg som ansatt.

Fleksibilitet

Vår verden rundt oss er i konstant endring. For å muliggjøre Biltemas fortsatte ekspansjon og utvikling kreves fleksibilitet og endringsvilje, på alle nivåer, noe som sikrer fortsatt suksess. Rent praktisk betyr dette at du tiltar en fleksibel måte å jobbe på og er villig til å endre oppgaver i en organisasjon som utvikler seg i takt med omverdenens behov og krav.

Personalidé

Hos Biltema jobber vi med kunden i fokus. Kunden eksisterer både eksternt og internt. Ved å hele tiden øve og utvide våre ferdigheter utvikler vi Biltema.