Her er alt du trenger til årets hagefest

Her er alt du trenger til årets hagefest

Det behøver ikke å koste skjorta å invitere til fest. Hos oss finnes utallige produkter du kanskje ikke visste at vi hadde. Fra grill til paviljong og hagemøbler – alt til en rimelig penge!

Våren er her, og kalenderen viser mai med alle sine festlige fridager. Dette kan by på gledelig samvær med venner og familie. Er du så heldig å ha en uteplass å nyte de deilige soldagene, så er det lite som topper en grillfest i godt lag.

I våre mange varehus finner du alt du måtte trenge for å underholde gjestene.

– I disse dager fyller Biltema 60 år, og i den forbindelse har vi nedsatte priser på blant annet griller. Vi har flere varianter å velge mellom. Fra små, bærbare og mellomstore gassgriller til svære kombigriller, sier varehussjef på Biltema Hadeland, Helene Bjerke.

87390

Dekk opp til fest

I Norge er det ingen garanti for finvær, så for å helgardere seg kan man kjøpe en paviljong. Dette skaper en lun atmosfære og skjermer også mot sola. Skulle du trenge en enkel solskjerming som skaper stemning over en terrasse, så kan du for eksempel investere i et solseil til under 200-lappen.

Hos oss finner du også et stort utvalg av rimelige og gode hagemøbler. Alt fra bord og stoler til små settbord, ekstra klappstoler om det skulle komme flere gjester og papirduk for å skape en lunere stemning.

– Jeg må bare tipse om den superfine serien vår med salatbolle, vannmugge, glass med stett og drikkeglass i plast. De er superpraktiske å ta med seg ut i hagen, på stranda eller i parken for den saks skyld, sier Bjerke.

87370

Grillkongens drøm

Biltema har et stort utvalg av både gass- og kullgriller til budsjettvennlige priser. Vår gassgrill med fire brennere fikk nylig terningkast seks i en ekstern test (redaksjonelt innhold) og klassifiseres som et knallkjøp.

Er du av typen som går for den klassiske kullgrillen, så har Biltema kulegrillen for deg. Denne får du til under 800 kroner. I tillegg finner du rimelig grillkull, tennvæske, grillredskaper og grillspyd med stativ hos oss, for å nevne noe.

For den ekstra prikken over i-en på årets grillfest, tipser varehussjefen om denne isbitmaskinen som er superpraktisk på varme dager. I tillegg til et minikjøleskap på hjul – eller en såkalt partycooler.

– Partycooleren er et «må ha». Kald drikke er viktig gjennom dagen og kvelden, så å ha et minkjøleskap med lokk å ta med ut gjør det lille ekstra, sier hun.

87377

Belysning og spill

En viktig detalj for å sette stemningen på årets sommerfest er belysning. Enten du velger levende lys eller ledlys har vi det du måtte trenge.

– Heng dekorative ledlamper i partyteltet, på trær i hagen eller på verandaen. Sørg også for at lyslyktene er tent med enten levende kubbelys, telys eller ledlys, sier Bjerke.

Hun tipser også om noen gode fleecepledd så gjestene holder seg varme gjennom kvelden, og noen myke saueskinn å ha i hagestolene.

– Dessuten er det jo ikke skikkelig hagefest uten noen utespill, vel? Vi har nylig fått inn et kubbspill som er superpopulært, for ikke å snakke om hageyatzy, ringspill og gode gamle krokket, sier hun.

Har du barn, vil de nok elske å ha sin egen lekegrill. Og dette piknikteppet er like praktisk på stranden og i parken som på hagefesten.

 

Relaterte artikler

Grillsesongen har ingen grenser

Grillsesongen har ingen grenser

Grilling er langt fra forbeholdt sommerhalvåret. Du kan grille hele året – selv om du av og til ønsker å nyte maten innendørs.

Lage mat utendørs

Lage mat utendørs

Det finns lite som slår det å lage mat utendørs om sommeren, enten det er på grillen hjemme eller på primusen ute på tur i fjellet! Det er praktisk og lettvint å lage maten ute og hele familien kan være med å bidra.

Sommermoro i hagen!

Sommermoro i hagen!

Endelig er sommeren her og vi har alt du trenger for å nyte late sommerdager hjemme i hagen.