Orden og full oversikt i drømmegarasjen

Orden og full oversikt i drømmegarasjen

Garasjen brukes gjerne til alt fra oppbevaring av dekk og verktøy, til gamle malingsrester. Med innredning og oppbevaring fra oss kan du forvandle din garasje til Drømmegarasjen. Har du ekstra stor plass, kan du også bruke garasjen som et sted for å slappe av.

Er du lei av rot og dårlig organisering? 

Hans Jørgen Andersson var en av dem som startet Gatebil i 1993, og er over snittet interessert i utstyr man kan fylle garasjen med. Han har flere gode tips til hvor du bør starte for å skape drømmegarasjen.

En garasje kan brukes til veldig mye mer enn et sted for oppbevaring av bilen. Enten du vil lage ditt eget treningsrom, snekre, preppe ski eller rett og slett bare trenger et sted for å komme deg litt unna.

Med garasjemodulene fra Biltema kan du innrede garasjen etter dine ønsker og behov. Veggskap, skuffeseksjoner og verktøyoppheng er bare noen av produktene du får tak i.

Se vårt utvalg i garasjemoduler her

69678

Drømmegarasjen

Andersson i Gatebil handler gjerne på Biltema når han skal ha ting til garasjen.

– Biltema har kjempemye for oss som er ekstra interessert i bil og garasje, blant annet mye spesialverktøy. Verktøyene har også opptil 10 års garanti, noe som er et viktig kvalitetstegn.

Han vet godt hvordan drømmegarasjen ser ut.

– Det viktigste for meg er kanskje at det er god benkeplass og skuffer som skaper system. I tillegg er et trillebord hendig når du jobber i garasjen. Jeg kan anbefale verktøyvognen til Biltema. Den har ikke bare hjul, men er også fylt opp med mange smarte verktøy.

Sortimentboksen til Biltema kan henges på en annen av varehusets verktøyvogner for enda mer plass, eller brukes frittstående. Annen smart garasjeinnredning er denne arbeidsbenken, eller garasjevognen, som i tillegg til å ha mange smarte oppbevaringsløsninger også fungerer som arbeidsbenk.

– Ellers er småting som strips, tørkerull, hansker, en bøtte til bilvask og trakter et must i enhver garasje – stor eller liten, forteller Andersson.

Til deg som ønsker å legge litt ekstra i garasjen, er et godt tips å lage et dekorativt betonggulv.

Vår epoxybaserte gulvmaling er først og fremst ment for betonggulv, men kan også brukes på tregulv og fiberplater. For en ekstra dekorativ effekt kan du male gulvet med gulvmaling før du strør fargeflak over den våte malingen. Avslutt med klarlakk for god slitestyrke.

69680

Få orden i garasjen

Både Andersson i Gatebil og vi er enige om at en ryddig garasje legger grunnlaget for en bra garasje.

Rydd opp, og selg unna det du ikke bruker. I våre varehus finner du en rekke smarte løsninger for oppbevaring som hjelper deg å holde orden.

Med våre oppbevaringsløsninger er det ikke bare skap og hyller fylt med ulike oppbevaringskasser med tilhørende lokk du kan skape orden med. Benytt også tak og vegger. Smarte veggkroker kan brukes til oppheng av for eksempel ledninger eller annet utstyr. Vi har også kroker som kan henges i taket og eget sykkeloppheng.

69679

Fritidsbule

Noen ganger kan det være godt å ha et sted å trekke seg tilbake, enten du ønsker å snekre, få unna litt jobb eller ta en treningsøkt. Hva med å invitere gode venner over på en fotball- eller spillkveld? Da er garasjen det perfekte stedet.

Hos oss finner du alt du trenger av verktøy, og den smarte høvelbenken kan brukes til både snekring og som bord for mindre spill, som vårt morsomme fotballspill eller airhockey.

Med LED-lister skaper du en hyggelig atmosfære, og det smarte minikjøleskapet holder drikken kald. 

For å sette prikken over i-en må man selvfølgelig ha mulighet til å spille god musikk, der har vi et utvalg av flere, populære bluetooth-høyttalere.

 

Relaterte artikler

Bruker du AdBlue® i dieselbilen din?

Bruker du AdBlue® i dieselbilen din?

Har du en moderne bil med dieselmotor? Da bør du fortsette å lese om vår AdBlue her>>

Tips til et mer effektivt hjemmekontor

Tips til et mer effektivt hjemmekontor

Med små og rimelige innkjøp kan ditt hjemmekontor gjøres både komfortabelt, effektivt og vennlig, uavhengig av størrelsen, og til og med i et lite hjem. Les mer her>>

Flytte hjemmefra

Flytte hjemmefra

Disse tipsene gjør det enklere å innrede ditt første hjem rimeligere, og å gjøre smartere innkjøp! Les mer her>>