Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Leger uten grenser

Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Leger uten grenser

Biltema Foundation er stolt over å kunne offentliggjøre en donasjon på 2,5 millioner svenske kroner til Leger Uten Grensers (Médecins Sans Frontières, MSF) livsviktige arbeid i Ukraina og andre kriser verden over. Denne donasjonen er et uttrykk for vår dype tro på viktigheten av å fortsette å støtte de organisasjonene som er i frontlinjen i verdens kriserammede områder, særlig sett i lyset etter den siste tragiske hendelsen der et av Leger Uten Grensers kontorer i Ukraina ble bombet.

"Vår donasjon til Leger Uten Grenser reflekterer Biltema Foundations engasjement for humanitær støtte og solidaritet med de som rammes hardest av konflikter og katastrofer," sier Adelina Voci, talsperson for Biltema Foundation. "I en tid der mediedekningen ikke er like sterk, er det mer avgjørende enn noen gang at vi fortsetter å gi vår støtte til de organisasjonene som står ved de mest utsattes side, uansett omstendighetene."

Leger Uten Grenser har operert i Ukraina i ulike perioder siden 1999. I dag arbeider Leger Uten Grenser med å tilby helsehjelp og donere forsyninger og opplæring til sykehus som behandler mennesker rammet av krigen. Deres utrettelige innsats for å tilby omsorg under de mest utfordrende forhold er både inspirerende og avgjørende.

"Vi er utrolig takknemlige for Biltema Foundations generøse bidrag. Denne støtten vil gjøre en betydelig forskjell for vårt arbeid i Ukraina og i andre kriser vi arbeider i. Behovene er enorme over hele verden, og hvert bidrag redder liv," sier Ida Bah, innsamlingsleder for Leger Uten Grenser i Sverige.

Relaterte artikler

Biltemas mål er å være klimanøytral

Biltemas mål er å være klimanøytral

Biltemas varehus og lagere er utstyrt med jordvarme som gir kjøling, varme og varmtvann til våre eiendommer, noe som sparer energi med opptil 75 %.

Biltemas solcelleprojekt er i full gang!

Biltemas solcelleprojekt er i full gang!

Målet er å installere 1 million kvadratmeter solceller.

Biltema Foundation donerer 20 millioner for å støtte menneskene i Ukraina

Biltema Foundation donerer 20 millioner for å støtte menneskene i Ukraina

Et av Biltema Foundations satsingsområder er å yte bistand til krisesituasjoner i verden. Den humanitære katastrofen er ekstrem i Ukraina, og det er viktig for oss i Biltema å være med og hjelpe menneskene som nå lever i en ufattelig vanskelig situasjon.